Odprte so prijave za likovno akademijo ZDUS, 14. do 17. oktober 2023, hotel Delfin Izola

Likovna kolonija ZDUS bo potekala od sobote, 14. oktobra do torka, 17. oktobra 2023 v hotelu Delfin ZDUS (Tomažičeva 10, Izola), pod mentorstvom Tomislava Kocuvana iz DU Novo mesto.

 

Vodja kolonije bo Karol Zagorc iz DU Mirna Peč.

RAZPISANA TEMA: SVETLOBA in SENCE

Prednost imajo udeleženci, ki se kolonije niso udeležili aprila, zato je že zasedenih 20 mest, razpisujemo pa še dodatnih 20 mest.

Prijave zbiramo do petka, 22. 9. 2023.

Članom, ki so s strani ZDUS že prejeli potrditveno sporočilo o udeležbi, se ni potrebno znova prijavljati.

Pogoji za udeležbo:

  • članstvo v društvu upokojencev, s plačano članarino DU za tekoče leto,
  • plačilo kotizacije 90,00 EUR + turistična taksa 2,50 EUR/dan (na recepciji hotela Delfin),
  • samostojno organiziran prevoz do Izole (ZDUS ne krije potne stroške udeležencem).

 

ZDUS vsem udeležencem sofinancira stroške bivanja v hotelu Delfin, kar pomeni, da udeleženci za bivanje plačate manj, kot bi sicer. V plačilo kotizacije, ki jo udeleženci plačate na recepciji hotela Delfin, so zajeti stroški bivanja, obroki, slikarsko platno (velikosti 50x60 ali 50x70), ki ga udeleženci prejmete ob začetku kolonije in organizacijski stroški izvedbe (mentorstvo).

NOVOST: ZDUS za udeležence likovne kolonije v sodelovanju s TIC Izola organizira voden ogled Izole, ki bo zadnji dan kolonije in zajema ogled mesta + voden ogled Izolane – hiše morja. Za udeležbo se je potrebno prijaviti (navedeno v e-prijavnici). Ogled bo za udeležence brezplačen, financira ga ZDUS v zahvalo članom za udeležbo na koloniji.

Namestitev in doplačila: udeleženci kolonije bodo nameščeni v dvoposteljnih sobah, v kolikor želite enoposteljno, je v primeru prostih kapacitet zanjo potrebno doplačilo po ceniku hotela Delfin (okvirno 11,00 EUR/dan). Če želite enoposteljno sobo to navedite v e-prijavnici. Spremljevalce lahko prijavite, plačajo pa bivanje po rednem ceniku hotela Delfin.

Po zaključenem roku za prijave bo ZDUS na vaš e-naslov poslal urnik s programom dela in navodila vodje in mentorja.

Organizator: ZDUS, Komisija za kulturo

Zdenka Jan, predsednica ZDUS

Za člane brez dostopa do interneta ali tiste, ki bodo imeli težave z izpolnjevanjem prijavnice smo dosegljivi po telefonu ali po e pošti, tel.: 051 656 532,  (Dijana Lukić), e-pošta:dijana.lukic@zdus-zveza.si.

Prijavnica, povezavaNazaj